Όλα τα μέλη των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές κρατήσεις 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο μέσα από την συσκευή τους.Βασική προϋπόθεση η εγγραφή του μέλους στην εφαρμογή η οποία γίνεται μόνο μέσω της συνεργαζόμενης επιχείρησης.
Χρήση της εφαρμογής μέσω υπολογιστή:  Κατά την είσοδο σας στο www.myworkout.gr , πατώντας  “Είσοδος” εισάγετε το email και τον προσωπικό σας κωδικό( σας έχει αποσταλεί κατά την εγγραφή σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση*).  Εφόσον έχετε εισάγει το email και τον κωδικό πρόσβασης σωστά,  μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και επιλέγοντας την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μια δραστηριότητα, πατάτε “Κράτηση τώρα” έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας. Αμέσως, θα λάβετε την  επιβεβαίωση της κράτησης σας με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να ενημερώνεστε.Στην περίπτωση που σε μια δραστηριότητα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός μελών,εμφανίζεται ” Σε λίστα αναμονής”. Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης από άλλο μέλος, ειδοποιείται αυτομάτως το μέλος που βρίσκεται σε λίστα αναμονής.
Στην περίπτωση που ένα μέλος είναι εγγεγραμμένο σε παραπάνω από μια επιχειρήσεις μέσω της εφαρμογής της MyWorkout, κατά την είσοδο του στην εφαρμογή υπάρχει  η δυνατότητα επιλογής της επιχείρησης για κράτηση**.
 *Κατά την 1η σας είσοδο θα σας ζητηθεί να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας.                                                                                                                    
 **Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική σας εγγραφή στην εφαρμογή της MyWorkout από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις .
 Χρήση της εφαρμογής μέσω του App:  Η εφαρμογή της MyWorkout ( με όνομασία Myworkout App) είναι διαθέσιμη για smartphones με λειτουργικό σύστημα iOS & Android, και παρέχεται εντελώς δωρεάν.Κατεβάστε την εφαρμογή ” MyWorkout App” από το app store & τo play store και κάντε την κράτηση της γυμναστικής σας ηλεκτρονικά ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκεστε. Κατά την είσοδο σας στην εφαρμογή, θα σας ζητηθεί το email και ο κωδικός πρόσβασης σας, και μετά μπορείτε να πλοηγειθείτε στο ημερολόγιο δραστηριοτήτων της επιχείρησης όπου είστε εγγεγραμμένοι. Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε  κράτηση ή ακύρωση της δραστηριότητας σας χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Από το μενού της εφαρμογής έχετε την δυνατότητα να δείτε:               
               – Πρόγραμμα: Παρακολουθείτε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης όπου είστε εγεγγραμμένοι. Κάνοντας κλικ σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, μάθημα και ώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση (έως 7 ημέρες ), ενώ παράλληλα βλέπετε την περιγραφή και τον εκπαιδευτή του μαθήματος, καθώς και το όνομα της αίθουσας. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις της δραστηριότητας. Στο “Κάντε κράτηση τώρα” μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση για την δραστηριότητα που επιθυμείτε. Πατώντας  “Ακύρωση κράτησης” μπορείτε να ακυρώσετε την δραστηριότητα στην οποία έχετε πραγματοποιήσει κράτηση.
                – Κράτηση: μπορείτε να δείτε τις επερχόμενες κρατήσεις και τις προηγούμενες κρατήσεις. Στις προηγούμενες κρατήσεις έχετε την δυνατότητα να δείτε εάν απουσιάζατε ή παρευρεθήκατε σε μια δραστηριότητα.           
                – Οι συσκευές μου: Μπορείτε να δείτε τη λίστα των συσκευών που έχετε συνδεθεί και μπορείτε να αποφασίσετε σε ποια συσκευή θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push notifications( μηνύματα ώθησης).               
                – Το προφίλ μου: Μπορείτε να δείτε μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς όμως να μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε. Επίσης μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία των δραστηριοτήτων σας, όπως οι πραγματοποιηθείσες κρατήσεις, οι ολοκληρωμένες δραστηριότητες και οι ώρες προπόνησης.

* Εάν ένα μέλος έχει εγγραφεί σε μία ή περισσότερες εταιρείες γυμναστικής, μπορεί να αποφασίσει σε ποια επιχείρηση θα πραγματοποιήσει κράτηση κατά την είσοδο του  στην εφαρμογή.